Om oss   Kontakt oss         

Stølsrock 2017

Arrangør: Stølsrock
Tid: 8. juli 2017

Ole inviterer til ny konsert på stølen sin ved Lykkja i Hemsedal. Årets artister er Kurèr og Trygve Skaug.

Kurèr er en symbiose av norsk rock med klare americanareferanser. De slapp sin første single "Flukt" i fjor, og tidligere i år kom deres debutplate "Varsel & Pryd" med 13 egenskrevne låter på norsk. På tekstsiden har bandet utfordret Sture sin far Arne Moslåtten, tekstforfatter for Hellbillies, til å skrive tekster på bokmål. Resultatet har blitt musikalsk røff mykhet, krydret med spiss penn og såre følelser.

Trygve Skaug er artist, poet og låtskriver, tidligere kjent fra bandet StMorritz. En konsert med Trygve er en blanding av gode tekster, høy musikalsk kvalitet, lun poesi og finurlige betraktninger om livet slik det er, og slik vi drømmer om at det skal være. I tillegg til egne låter har han med noen treffsikre oversettelser av kjente internasjonale storlåter av blant andre Cash og Dylan. Til sammen har låtene til hans hatt over 140 uker på norske radiolister siden 2010, så sjansen for gjenkjennelse er stor.

Erik Solbakken skal være konferansier. Erik er født og oppvokst på nabogården til Ole, og som gode naboer skal de lose oss gjennom en ny super konsertopplevelse på stølen til Ole.

Stølsrock arrangeres nå for 8. gang. Dette er en utendørs konsert som passer for hele familien. Alkoholfri drikke og god grillmat blir å få kjøpt. Konsertbilletter kan kjøpes ved ankomst eller på hallingbillett.no. Ta med godt humør, gode klær og sitteunderlag til deg og dine. Hjertelig velkommen til en ny uforglemmelig konsertopplevelse på stølen til Ole.

JUL
8
LAU
Stølsrock
Stad: Jonsstølane i Hemsedal
Kr 300/150 inkl.avgift
Barn under 12 år gratis
Kl: 17:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser