Om oss   Kontakt oss         

Sommarkveld i gamlekyrkja #3: Sindre Kaupang & Vegar N Dreier

Arrangør: Hol og Hovet menighetsråd
Tid: 18. juli 2017

To lokale talenter deler rommet i Hol gamle kyrkje denne kvelden.

Høveringen Sindre Kaupang (kjent under navnet “Sindre Kayman” i England) vokste seg opp i kulturlivet i Hallingdal og har vært med på en rekke kulturelle prosjekter. Blant annet UKM hvor han kom videre til landsmønstringen, flere konserter og teateroppsetninger, og han har også underholdt på hoteller slik som Dr. Holms og Bardøla. Dette førte til at han i 2011 mottok drømmestipendet.

Vi kjenner Sindre mest som komiker, skuespiller, multiinstrumentalist og som kommunal gressklipper i Hol om sommeren. Men nå oppholder han seg for det meste i London hvor han jobber som skuespiller, musiker, komponist, musikklærer, dramatiker og som underholder i barnebursdager.

Etter han fullførte Bacheloren sin i 2015 på Rose Bruford College komponerte han musikalen 'Fables for a Boy' som ble satt opp på Londons 'Lost Theatre' våren 2016. Nå jobber han med sin andre store musikal. I tillegg til dette har han blant annet en rolle i den humoristiske webserien "Julia". Første episode blir sannsynligvis lagt ut på internett senere i sommer.

Multitalentet Vegar Nesfossen Dreier er snart 18 år og er vokst opp på Geilo. For tiden går han på musikklinjen i Kongsberg. Han har vært aktiv med musikken i mange år, både gjennom egenøving, kulturskole og UKM. Musikk er en stor lidenskap, enten ved å skrive sanger, bare spille et instrument eller gjøre innspillinger.

Vegar ønsker jeg å drive med musikk i en eller annen form i fremtiden, og dette er en ung gutt som vi garantert for høre mer til.

Vi gleder oss til at Vegar og Sindre kommer til gamlekyrkja denne kvelden!

JUL
18
TYS
Sindre Kaupang & Vegar N Dreier
Stad: Hol gamle kyrkje
Kr 220,- inkl.avgift
Kl: 20:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser