Om oss   Kontakt oss         

Andrea Rice band

Arrangør: HallingEventYr AS
Tid:

Konsert og Sommerfest på HallingEventYr Cafe og Handleri på Gulsvik. (tidligere Hallingporten) Vi kjører irsk aften med både musikk og matservering. Cafeen er åpen hele dagen og til 02.00, men konserten starter kl 20.00.

Andre Rice Band, er et av Irlands beste og kjente folkemusikkband. Et band som skaper god stemning og byr på seg selv.

Referanse: Trollbandt publikum. Dette ble en intimkonsert med profesjonelle musikere fra Irland som trollbandt publikum fra første tone med improvissjon og musikalske c-momenter i verdensklasse.

Vakkert og spenstig frå Irland. Irsk musikk er til å bli glad av, særlig levert av Andrea Rice. Ho viser ekte glede over å synge og å spele, og let gleda smitte over på publikum.

Fra Andrea Selv: Jeg er irsk, heter Andrea Rice og kommer fra Downpatrick,en liten by sør for Belfast i Nord Irland.

Er profesjonell sanger og musiker (gitar og irsk harpe). Sammen med min ektemann og musiker

Fee Dobbin(bass og bodhran= irsk tromme), turnerer jeg regelmessig i Irland og fra tid til annen iUSA, Canada, Korea og Japan. De 12 siste årene har jeg vært invitert til å spille på en rekke kulturfestivaler i Norge og nevner bl. annet ”Arthurspelet”, ”Olavsdagene” ”Landsskytterstevnet”, ”Geitostfestivalen”,”Etnemarknaden”, ”Laksefestivalen” ”Kystsogevekene”, ”Historisk bondebryllup i Sogn”, ”Dalsfjordveka”(listen er mye lenger).

Foruten at jeg er sanger, bruker jeg under fremførelsen vekselvis gitar og den irske harpen(Irlands nasjonal instrument). Under turneen henter jeg inn dyktige musikere fra Irland som assisterer meg på forskjellige instrument (fløyte, fele, banjo, sekkepipe og 2 rader trekkspill) og antallet varierer med arrangementets størrelse. Mitt repertoar er svært stort og omfatter de fleste kategorier irsk musikk men har for turneen valgt å fremføre sanger og folketoner innenfor det vi i Irland kaller ”Folk and Ballad”.

JUL
21
FRE
Andrea Rice band
Stad: HallingEventYr Cafe og Handleri
Kr 275,- inkl.avgift
Kl: 20:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser