Om oss   Kontakt oss         

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel

Arrangør: Nystølen Hyttegrend
Tid: 6. oktober 2017

Vi er så heldige å få besøk av disse gutta på Nystølkroken Kafè 6 oktober. Det blir en intim og fin konsert med publikum tett på.

- Det er få artister som kan skilte med at de har holdt sammen siden de var 6 år. Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen har det, og det har gjort de unike stemmene ekstremt samspilte. Denne kvaliteten merker publikum umiddelbart, sammen med den lune nordnorske humoren mellom de to!

Vårt musikalske opphav
Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er et begrep hos det norske folk, både hver for seg som soloartister, og sammen som en akustisk duo. De er vokst opp sammen i Tromsø, og fulgte hverandre på skolen fra første klasse og gjennom alle klassetrinn, til de startet første band sammen i en alder av 12-13 år. Så spilte de sammen i mange år, helt til Jørn først slo gjennom som soloartist på midten av 80-tallet. I 1990 hadde Steinar et like stort gjennombrudd med sin lune country inspirerte roots musikk. Så kom de sammen igjen i 1998 og spilte inn deres først album sammen. Det andre albumet, ”Too rivers one road” kom ut i 2009.

Deres stemmer er totalt ulike, men sammen har de en egen energi, sound og samklang som fenger publikum. I sommer har de spilt en del konserter sammen, og responsen har vært fantastisk. Det ble satt flere publikumsrekorder, og publikum liker disse to sammen. Som lytter vil man tenke på musikalske ikoner fra 70 tallet, og det er tydelige musikalske bånd i musikken de fremfører, tilbake til denne perioden. Likevel er det ikke til å ta feil av Hoel & Albrigtsens særegne stemmer i perfekt samklang, sunget med kirurgisk presisjon med deres unike musikalske fingeravtrykk.

OKT
6
FRE
Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel
Stad: Nystølkroken kafe
Kr 395,- inkl.avgift
Kl: 20:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser