Om oss   Kontakt oss         

Måndag

Arrangør: Hallingdal Feriepark
Tid: 29. september 2017

Et ferskt norsk rockeband som musikalsk plasserer seg med en solid fot i americanarocken. 

Med deres debutsingel “Angrepsklar”, høsten 2015, fikk de raust med oppmerksomhet. Oppfølgerene “Ein Gong Te” og “Vanleg” fikk radiorotasjon ba°de nasjonalt og lokalt. Med tekster som er ærlige og rett pa° sak har de sju medlemmene, hovedsakelig fra Valdres og Oslo, tatt solid grep om sitt voksende publikum. Pa° klingende dialekt belyser bandet til dels alvorlige temaer pa° utilslørt vis. Bandet har store ambisjoner, og forkjærligheten for norske tekster og solide rockela°ter er det som driver bandet fremmover.

  Debutalbumet, ogsa° ved navn “Angrepsklar” ble utgitt høsten 2016 pa° Grammofon Plateselskap og høstet gode kritikker.

"Lydmessig legger Ma°ndag seg i et landskap som mange vil betegne som Midtvesten eller øst- kysten av USA. Tidlig Bruce Springsteen, Jackson Browne og Wilco er navn som dukker opp (...)”? ?- Plateanmeldelse OA

“La°ter nesten litt sa°nn Tom Petty aktig dette.”? - Kveldsa°pent P1 Bandet er i full sving med ny musikk og september 2017 slipper de la°ta “Ferdig”. Tross en lettbeint og positiv fremtoning er denne la°ten er en aggressiv og sa°ret verbal eksplosjon, som omhandler opplevelsen av svik. Den forteller historien om hvordan det kan ga° dersom man over tid gir mer enn man fa°r tilbake. Lettbeint, med andre ord... La°ten oppsummeres greit i refrenget; “Oppsagt, opplagt, beint ut, rett ut, ferdig!”  

MÅNDAG består av:
Vokal / Lars Endre Strand
Gitar, Vokal / Lars Isachsen Jemterud
Gitar / Vemund Strand Aspeggen
Gitar / Christopher Stokke Keys / Lars Kvistum
Bass / Ingar Blix Aaeng Trommer / Erik Haugen 

SEP
29
FRE
Måndag
Stad: Hallingdal Feriepark
Kr 125,- (inkl.avgift).
Pris i døra: kr 150,-
Kl: 22:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser