Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 22. september 2018

Fårefestivalen 2018

Fårefestivalen fredag 21. september - Inngang fredag med middag

Denne kvelden i lavvoene blir det servert festivalmiddag med urtemarinert lammelår og pannacotta til dessert. Vi lanserer også Fårefestivalen`s egne Brekar akevitt og i kranen finner du Gøtt øl fra Nesbyen. Med dette kan vi garanterer en fantastisk stemning under middagen etterfulgt av underholdning fra Polkabjørn og Heine Kleine og Ni Liv.
Arrangør: Fjellfest & Visit Gol
Tid: Dørene åpner kl. 18:30

Fårefestivalen fredag 21. september - Inngang fredag uten middag

Vi garanterer fantastisk stemning med underholdning fra Polkabjørn og Heine Kleine etterfulgt av Ni Liv.
Arrangør: Fjellfest & Visit Gol
Tid: Dørene åpner kl. 21:00

Polkabjørn og Heine Kleine. Denne kvelden vil by på et meget variert repertoar med jodling fra både Tyskland, Sveits og Østerriket i tillegg til mongolsk strupesang, undergangsblues og viser fra lirekassen. Med en musikk som tærer på både publikum og utøvere er det et under at Polkabjørn & Kleine Heine fremdeles er aktive, gå derfor ikke glipp av denne sjansen til å se de live.

Ni Liv er eit americana-band fra Bø og Midt-Telemark med tekster på norsk. Musikken speiler hele bandets kollektive basseng av musikalske idéer og krumspring. Ni Liv har siden starten i 2003 spilt over 400 konsertar rundt i Norge og plata "Langhelg" frå 2011, ble nominert til Spelemannspris i countryklassa. Fredag 21. september kommer gjengen for å spille for festglade Hallinger og tilreisende i lavvocampen i Gol sentrum.

Fårefestivalen lørdag 22. september - Inngang lørdag

Denne kvelden fyller vi lavvoene med fantastiske artister! Gled deg til besøk av Borgar Storebråten, Amanda Delara og ikke minst Pasha. Pakk pøsen med dansesko og bli med på fest!
Arrangør: Fjellfest & Visit Gol
Dato: 22. september 2018
Tid: Dørene åpner kl. 19:30

Borgar Storebråten fra Gol skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Han og bandet har over hele landet fått svært gode tilbakemeldinger på roots musikken de spiller.

Amanda Delara blir omtalt som «landets mest spennende artist» av P3.no. For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København, og lørdag 22. september står hun på scenen under Fårefestivalen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Pasha blir omtalt i internasjonale medier som NME og Highsnobiety samtidig som han har en av de mest spilte låtene på NRK P3, fyller konsertlokaler som Parkteatret på egenhånd i tillegg til å få toppkarakter ved opptredner på Slottsfjell, Skral, Øyafestivalen, by:larm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling. I dag har Pasha blitt et synonym for fest, god stemning og eksplosivitet. Gjør deg klar for et forrykende show i lavvoen når Pasha inntar scenen!

Dersom det er ønskelig med felles bordplassering må det sendes mail med navn og antall personer til gol@golinfo.no

Merk: det kun er forhåndsalg på nett av billetter til middagen!

Info:

Tid:

21. til 23. september 2018

Stad:

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: