Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 6. juli 2019

Stølsrock 2019

Årets artister i 2019 er: Inge Bremnes og Humming People.

Inge Bremnes lager populærmusikk på nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger åpenlyst direkte. Han er kjent for å levere flotte konserter, både solo, i duo/trio-format, og med sitt godt innspilte band. På en typisk Inge Bremnes-konsert får du sterke musikalske opplevelser, tekster om liv og død og alt imellom, spennende låtarrangementer, samt en god klype nordnorsk humor imellom låtene. Vinteren 2017 ga han ut sitt debutalbum "Mellomspill", og høsten 2018 kom oppfølgeren "Har det no å si".Hans nye single Tunnelsyn (Spotify) spilles ofte på radiokanaler i disse dager.

Humming People gjør comeback på Stølsrock i år. De kommer fra Toten og Oslo, og spiller Americana-musikk som gir assosiasjoner som spenner fra Johnny Cash til Bob Dylan, men med en kulturell bevissthet og musikalsk stemme unikt deres egen. Med tydelig skarphet spinner bandet sine poesiske historier med en dyp musikalsk skjønnhet og intimitet, men som også skamløst avslører livets skitne sider. De forteller historier om livet som det er, det er skjønnhet og stygghet, men glimtet om håp er alltid tilstede.

Stølsrock 2019 arrangeres for 10. gang. Dette er en utendørs konsert som passer for hele familien. Alkoholfri drikke og god grillmat fra Fjellkafeen selges på tunet. Konsertbilletter blir å få kjøpt hos hallingbillett.no på forhånd eller i grinda ved ankomst (med kontanter eller Vipps). Buss fra p-plassen på Trefta skysser dere opp og ned før og etter konserten. Ta med godt humør, gode klær og sitteunderlag til deg og dine.

Hjertelig velkommen til en ny uforglemmelig konsertopplevelse på stølen til Ole.

Info:

Tid:

6. juli 2019

Stad:

Jonstølane, Hemsedal

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: