Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 2. juni 2019

Vårdansen 2019

ONSDAG 29. MAI:
20.00 - 02.00:
Anne Nørsti
PK OG Dansefolket

TORSDAG 30. MAI
14.00
Lady & Landstryker’n

Retro

20.00 - 02.00
Pk og Dansefolket
Contrazt

FREDAG 31. MAI
Retro

20.00 - 02.00
Contrazt

LØRDAG 1. JUNI
KL. 13.00
Steinar Engelbrektson Band
Retro

16.00
Lady & Landstryker’n

20.00 - 02.00
Steinar Engelbrektson Band
Dænsebændet

Anne Nørdsti ga ut sitt første album i 2004, og har siden den gang etablert seg som en av Norges største artister i krysningspunktet mellom Danseband og Country. Anne har solgt over 180 000 album og var den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien «Danseorkester». 6 nominasjoner har det blitt, hun har mottatt 11 gull/ platinaplater og vunnet 3 Gullsko for «Årets Danseband». Hun har turnert land og strand rundt, og har for lengst passert 800 konserter! Hun har også opptrådd i Finland, Sverige, Thailand, Færøyene og Spania ved flere anledninger. Anne Nørdsti skriver mye av materialet sitt selv, og hennes største hiter som «Bygdeliv», «Bonderomantikk», «Lykke til» for å nevne noen, er ført i pennen av henne. Hun har gjort flere duetter på plate, med bl.a. Olle Jönsson fra Lasse Stefanz, Lars Erik Blokkhus i Plumbo, og Steinar Engelbrektsson.

Contrazt - festfolkets favorittdanseband:
Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Som folkets favoritt var Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Det er ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live!

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Johansen (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Conny Nordvall (Keyboards). Til slutt er det bare å si at Contrazt´s sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

"RETRO" er en duo som har holdt på i ca. 6 år og består av Arvid Amundsen og Jostein Fingarsen fra Ål i Hallingdal.

Vi har spilt til dans i mange år i andre orkester, deriblant ARVID’s. Musikken vi spiller har blitt meget godt mottatt i mange anledninger, som bryllup, bursdager, hoteller/ puber, festivaler osv. Vi spiller musikk som det er vanskelig å sitte stille til. Repertoaret spenner vidt og vi kan nevne artister som: Bruce Springsteen, Pink Floyd, Smokie, Creedence Clearwater Revival, Allan Jackson, Brooks & Dunn, Vikingarna, Dance with the strangers, Rod Stewart, Garth Brooks, Hellbillies, Svenn Ingvars, Ole Ivars, Vassendgutane, Åsmund Åmli Band, Henning Kvitnes, Åge Aleksandersen, Eagles og mange mange flere. Vi vil at så mange som mulig skal få muligheten til å få seg en dans til oss i "RETRO".

Info:

Tid:

29. mai til 2. juni 2019

Stad:

Gol Campingsenter Apartment

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: