Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 15. juni 2019

The VosseRebels - Joakim Tinderholt & His Band // Rockabilly Rumble

The VossaRebels

Ellevill rockabilly med overbevisende musikalitet og showmanship. Ungguttene hadde sin første spillejobb i den gamle ungdomshallen på Vangen på Voss, og siden har det bare ballet på seg med spillejobber.
I 2016 kom debutplata «Bedop». De har også fått vist seg fram i TV 2s «Norske talenter», der de rocket både salen og folk hjemme i sofaen. Når de nå kommer til Nesbyen er det bare å gjøre klar dansefoten og slenge seg med!

Eivind Styve trommer, Sondre Styve bass, Jakob Sjøtun gitar, Sondre Hegg gitar/vokal.

Joakim Tinderholt & His Band

Joakim Tinderholt & his Band ble startet i 2005. Bandet består av medlemmer fra den smått legendariske, nå nedlagte, osloklubben Muddy Waters' husband og selvsagt Tinderholt selv.

Siden starten har Tinderholt turnért Norge og utlandet jevnlig og holdt konserter for et voksende og entusiastisk publikum. Høydepunkter som bør nevnes fra turnélisten kan være Notodden Blues Festival, Dark Season Blues Festival (Longyearbyen, Svalbard), Color Blues Festival, samt turnéer og festivaler i blant annet Polen og Russland!

På tross av sin unge alder, er Joakim Tinderholt en rutinert, scenevant entertainer, som blant annet også har spilt med storheter innen blues'en som Rick Holmstrom, Mitch Kashmar, Kirk Fletcher, Kid Ramos og The Mannish Boys, for å nevne noen.

Info:

Tid:

15. juni 2019

Stad:

På Hjørnet, Nesbyen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: