Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 6. juli 2019

Ogras – Kickslip

OGRAS

Ogras er bandet som tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Med fengende melodier og heftige rytmer blir det alltid liv når Ogras spiller opp!

Bandet kommer fra Romsdalen og har framført sin energiske musikk på store festivalscener, bittesmå klubber, kulturhus, bakgårder og en og annen lave. Bandet startet som en trio, men har utvidet besetning og lydbilde gjennom årene.

Ogras skriver og spiller musikk rett fra sjela, og drar publikum med på en ellevill ferd gjennom sitt tekstunivers, som spinner rundt et omreisende amerikansk sirkus tidlig i forrige århundre. Live er Ogras kjent for å skape intenst god stemning i publikum, som medfører allsang, dans og en lykkerus som sjelden gir seg før neste morgen.

KICKSLIP

Om du har vært innom Huckfest de siste årene skjønner du hvorfor Kickslip nok en gang er tilbake. Den energiske live-duoen skaper alltid magisk stemning og gyngende dansegulv med sin intense energi! Med kombinasjonen V-Drum world Champion Baard Kolstad og DJ Boge garanterer vi at dansefoten gir etter! Kickslip avslutter lørdagskvelden, en kveld du ikke vil gå glipp av!

Info:

Tid:

6. juli 2019

Stad:

Huckfest // Ål skisenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: