Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 9. juli 2019

Rune Alver

Pianisten Rune Alver har lang fartstid som utøver av Griegs musikk på Edvard Grieg Museum Troldhaugen. Han har omfattende konsertvirksomhet som solist og kammermusiker med konserter i mange europeiske land, Russland, Kina og Sør-Afrika. I 2013 debuterte han med solo-recital i Carnegie Hall, New York. Rune Alver samarbeider med fremtredende musikere, skuespillere og billedkunstnere i tradisjonelle og mer eksperimentelle former. Han har spilt inn en rekke kritikerroste CD-er, deriblant hele Johannes M. Rivertz´ og David Monrad Johansens klaverproduksjon. Signe Lunds komplette produksjon for klaver kommer i 2020 i anledning 70-årsminnet for komponistens bortgang (Lawo classics).

På denne sommarkvelden i gamlekyrkja får vi høre kjent musikk av Edvard Grieg i kombinasjon med smakebiter av hans yngre komponist-kollegaer Catharinus Elling og Signe Lund.

Sommarkveld i gamlekyrkja er en tradisjonell og populær konsertserie som både publikum og artister ser fram til. Konsertene går av stabelen hvert år, hver tirsdag i hele juli måned og byr på en variert blanding av musikk med lokale, nasjonale og internasjonale artistar.

Info:

Tid:

9. juli 2019

Stad:

Hol gamle kyrkje

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: