Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 26. oktober 2019

Borgar Storebråten

Det har summet lenge om Borgar Storebra°ten og hans musikk. Albumet «Road To Relevation» ble sluppet fredag 16.februar. Tidligere har han sluppet singlene «Dusty Roads» og «I can hear the devil crying» og har høstet mange gode tilbakemeldinger og anmeldelser.

Han har fa°tt mange gode anmeldelse - Mitt liv som Erik ga plata 6 av 6 stjerner og sa «Road To Revelation har en mer presis tittel enn Borgar nok selv kunne forestilt seg; dette er en ren åpenbaring av en plate som viser et nytt, fiks ferdig talent som kan og bør nå langt.»

- https://erikvalebrokk.no/staende-arets-fineste-debutplate-borgar-briljerer/ Og det stopper ikke der. musikknyheter.no har skrevet en meget god anmeldelse av plata og sagt følgende: «The Road to Revelation burde være en kandidat til neste a°rs Spellemannpris i countrykategorien!» The Whilhelmsens ga dessuten Albumet tittelens «årets beste album» av 2018.

Kollektivet bak ”Die With Your Boots On” (som gjestet Magenta va°ren 2017) startet det hele med a° booke Borgar til a° spille pa° Internasjonalen i Oslo under a°rets Musikkfest og sa følgende:

”Det kommende stjerneskuddet Borgar Storebra°ten. Han er allerede en snakkis i va°r utvidede krets, og det uten noe utgitt musikk. Han har et band det lukter svidd av, og en karisma som antyder at han vil na° langt”. Borgar er klar for 2019 med nye låter I bagasjen. Et ellevilt sceneshow og et godt innspilt band som vil ta norske scener med storm og virkelig overbevise dette året.

Borgar skriver fengende Americana la°ter med ba°de brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus pa° de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pa°gangsmot til det sviende nederlaget blir a°penhjertet formidlet gjennom musikk som ga°r fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.

Dusty Roads var første singel fra hans debutalbum, Borgar sier selv om la°ten: ”Dusty Roads er en fortelling om den frie landevei. Den handler om a° vokse opp og ikke vite hvilke veier en skal følge. Skal man gjøre som familien og samfunnet forventer eller skal man velge a° ga° sine egne veier. A° ga° for langt vekk fra hovedveien betyr a° risikere a° ikke finne veien hjem igjen, mens hvis man kun følger hovedveien og ikke utfordrer sine egne grenser kan man ende opp med et ganske endimensjonalt syn pa° verden”

Info:

Tid:

26. oktober 2019

Stad:

På Hjørnet, Nesbyen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: