Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 8. november 2019

ÅL IN Pokerweekend

Stor etterspørsel på reprise av Ål in pokerweekenden - Såklart vi drar i gang igjen i år! Selvfølgelig i samarbeid med Poker Event og to av Norges aller beste pokerspillere; Tobias Leknes og Torstein Iversen. En sosial pokerturnering med en stk RÅ hovedpremie - plass i selveste main event under NM i poker i Dublin. Vi slår også et slag for flere kvinnelige pokerspillere - beste kvinnelige spiller får plass i dameturneringa!

Denne helga er skreddersydd for at pokerentusiaster skal få en sosial spillehelg i Ål. To av Norges beste pokerspillere – Tobias Leknes og Torstein Iversen – er turneringsledere under «Ål In PokerWeekend». Vi starter helga med "Tips og triks" av Tobias og Torstein, en liten innføring i Pokerspillet, hvor de deler noen gode ekspert-tips. Alt av kortspill denne helga er selvfølgelig helt uten pengeinnsats.

Inngangsbilletter til PokerWeekend: Kr 300 (+avgift) og gjelder for begge dager. Billetten dekker inngang i Bergtatt Bistro, "Tips og triks" av Tobias og Torstein, eventyrgolf, og festkveld med DJ Jonas1 begge kvelder! Mat og drikke kan kjøpes på stedet. Medbragt er ikke tillatt.

Billetter selges i døra!

Info:

Tid:

8. til 10. november 2019

Stad:

Hallingdal Feriepark

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: