Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 30. november 2019

Mord & Middag: Grand Prix mysteriet

Året er 1985 og Grand Prix-feberen herjer etter at Bobbysocks vant for Norge. I en hytte langt oppi fjellene er en mindre kjent (og svært mindre talentfull) popgruppe samlet for å vinne neste års Grand Prix... Da de kommer over et lik i øvingslokalet forstår de snart at det er en morder iblant dem! Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem er morderen? Bli med på et litt annerledes Jule(b/m)ord. Krim i ekte grand prix stil, tre retters middag og en skikkelig 80 talls fest med DJ Jonas1 som serverer de beste 80 tallslåtene tilslutt!

Aldersgrense: 20 år. Storyen:
Når det ser ut til at ting ikke kan bli stort værre, kommer de til sin store forferdelse, over et lik i øvingslokalet. Det viser seg raskt at det ikke er hvem som helst de har funnet død! Etterhvert går den dystre sannheten opp for dem. Det er en morder iblant dem!

Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem er morderen?
Det er det du som publikum som er med på å finne ut av!

Detekteamet er tilbake! Denne gangen med en litt annen variant - nemlig Grand Prix Mysteriet. En krimforestilling i ekte 80 talls stil med skulderputer, hockeysveis og pastellfarger. Med herlig musikk fra verdens mest glorete tiår. Grand Prix mysteriet er en forestilling spekket med humor, sang, 80 talls musikk og en god dæsj krim.

Grand Prix fest med DJ Jonas1:
Vi pynter Bergtatt i ekte Grand Prix stil! Vi serverer bobler fra kl 18. Når forestillinga er over drar Dj Jonas1 i gang de beste 80 talls låtene og det er tid for å rocke dansegulvet. Vil ikke gå glipp av dette eller?..

Beste antrekk!
Let bakerst i skapet etter Ball genseren, jeansen med skyhøyt liv og de stripete sokkene og de tynne beltene. Finn frem beste fra 80 tallet! Antrekket skiller denne kvelden fra andre «vanlige» fester! Med andre ord Kle deg ut - og ta'n gjerne HELT ut! Glitter og glamour, knæsje farger og paljetter, høyt hår og bøttevis med sminke.

Vi kårer beste antrekk (inkl sminke, osv) for kvelden.

Vi oppfordrer alle til å gå bananas i antrekket - men for den som ønsker er det selvfølgelig også anledning til å komme i helt vanlige klær - her er alle invitert til å bli med på moroa.

Info:

Tid:

30. november 2019

Stad:

Hallingdal Feriepark

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: