Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 4. april 2020

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland Trio

Vi er så heldige å få besøk av Tove Bøygard og Tom Roger Aadland trio. De er på turne i vinter og tar en stopp hos oss.

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland er to av landets mest kritikerroste artister de siste årene. Nå slår de seg sammen og drar på turné. På konsertene vil publikum komme tett på artistene mens Tove og Tom Roger synger og samtaler om sangene som har betydd mest for dem. De er begge kjent som musikalske historiefortellere av rang, og det ligger mye levd liv bak låtene deres. Ryktet forteller også at begge har sine favoritter blant den andres sanger som de planlegger å gjøre spesielle tolkninger av.

Tove Bøygard beskrives som «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver» og et samlet pressekorps har gitt hennes nye album «Jord» terningkast fem og seks. Tove er kjent for sine energiske konserter, og lanseringsturneen for «Jord» gikk for fulle hus. Sammen med søsteren Anita, har hun i duoen Bøygard gitt ut blant annet det Spellemannsnominerte albumet «Blågras på Skrindo».

Tom Roger Aadland ble lagt merke til for alvor da han gav ut Dylan på nynorsk-plata «Blod på spora». Oppfølgeren «Blondt i blondt» ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år skrev han mange av tekstene på Hellbillies' albumsuksess «Søvnlaus» (låten «20 år på vegen» nærmer seg 4 millioner strømminger). Tom Roger har gitt ut fem kritikerroste album med egne låter, og hatt en rekke singler spillelistet på NRK P1, bl.a. «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Til høsten kommer hans første livealbum, innspilt i Oslo Konserthus.

Info:

Tid:

4. april 2020

Stad:

Nystølkroken Kafe

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: