Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 11. juli 2020

Skarveråkk 2020

Vi er en gjeng entusiastiske mennesker som jobber for økt fokus på aktiviteter og utvidet kulturtilbud i Sudndalen, og ønsker nå å videreføre tradisjonen fra Hivju Konserten, som har vært avholdt tre ganger på Hivjubakka.Ved å utvide både antall artister og areal på festivalområdet, har vi nå satt opp en musikk, og kulturfestival vi kaller "Skarveråkk».

Den vil avholdes i «Bastuvikji Kulturpark», som er en ny arena for kultur samlinger i Sudndalen. Håpet er at «Skarveråkk» skal bli en fast årlig festival, og at det vil bidra til økt aktivitet for det lokale næringsliv, hytteeiere, og ikke minst for lokalbefolkningen. Å få en årlig musikkfestival til Hol kommune vil et stort løft for kulturlivet i hele kommunen. Årets artister kommer både fra lokalområdet, og fra resten av Norge. Men det er viktig for oss at det brukes lokale leverandører på alt fra mat, og drikke- til leie av lys og lyd.Noen av artistene som kommer i 2020; Red Intention (Ål), Nerli There (Molde), Paul Allen (Bø), Gaute Ormåsen (Brumunddal), Morten Aanerud + Nora Aune; Mono (Jessheim).

Skarveråkk skal være en forening som er tilgjengelig for alle, uansett etnisk opprinnelse, religion, eller seksuell orientering. og blir i disse dager registrert i Frivillighetsregisteret. Forhåpentligvis blir vi da også en del av Grasrotandelen, som vil bidra til at vi kan gjøre dette til en årlig festival. Vi gleder oss til å gi dere masse flotte konsert- kulturopplevelser ved foten av magiske Hallingskarvet! - Hilde, Beate, Henning og Remi -

VIP billetten inneholder:
- Billett til festivalen
- Eget Vip telt, beste plassering på festivalen
- Eget drikke serveringssted, med tappetårn for øl (må kjøpes)
- Fri snacks; Kantefølflak-Chips, Vgan sjokolade.
- Et valgfritt måltid. (Elgburger eller Småmat)

Info:

Tid:

10. og 11. juli 2020

Stad:

Sudndalen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: