Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

The Outpost

Krigsfilmen The Outpost er basert på en sann historie. En liten militær enhet med 54 U.S. soldater er stasjonert alene i denne øde leiren, Combat Outpost Keating. Keating er lokalisert i bunnen av en dal, mellom tre fjelltopper, i Afghanistan. Her må soldatene til slutt forsvare seg mot en overlegen hær med over 400 talibankrigere som angriper med full styrke. Slaget ved Kamdesh er kjent som det mest blodige slaget under krigen i Afghanistan. Den amerikanske troppen 3-61 CAV ble en av de mest dekorerte enhetene under konflikten.

15 år. Egnethet: Voksne Sjanger: Krigsfilm/action Nasjonalitet: USA 2020

Smitteverntiltak

Det er satt i verk flere tiltak for å forhindre smitte av koronaviruset. På den enkelte filmvisning vil det selges maksimalt 30 billetter og det selges kun unummererte billetter. Det skal være minimum 1 meter mellom hver personer i hele kulturhuset. I kinosalen skal det være to ledige seter mellom hver person (unntak: personer fra samme husstand kan sitte inntil hverandre). Det skal være publikum på kun annenhver rad. Billettkjøp: Ikke kontant betaling. Kun betaling med kort eller vipps i billettluka. Billettkjøp som vanlig på internett.
Antibac. vil være tilgjengelig for publikum. Alle berøringsflater i kinosalen, vestibylen og på toaletter blir vasket etter hver filmvisning. Den som kjøper billetter på vegne av andre er ansvarlig for å formidle navn på disse til Nesbyen kino ved eventuelle smittetilfeller.

Info:

Tid:

19. juli 2020

Stad:

Nesbyen Kino, Nesbyen

Forestillinger:

19. juli 2020
kl. 19:30

The Outpost

Sted: Nesbyen kino (un) | 110,-/85,- Voksen/Barn ungdom (inkl.avgift). Bizzybilletter
Finn billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: