Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 27. september 2020

Ine Hoem, Mathias Eick og Kjetil Bjerkestrand

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en unik formidlingsevne som lager musikk i spennet mellom vise-pop og jazz. Oppvokst i Oslo, men med sterke røtter til Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.
Gjennombruddet kom med albumet“Angerville” og singelen“This Year» som ble en del av TV-serien“Degrassi”. Oppfølgeren «Moonbird» i 2017 resulterte i turneer som support for Veronica Maggio.
Hennes tredje album «Hundre dager» kom i januar. Platen fikk strålende kritikker og singelen «Jeg vil aldri hjem» ble A-listet på NRK P1.

Trompetist, komponist og bandleder Mathias Eick har lenge blitt regnet som en av verdens beste jazzmusikere. Han vakre, lyriske og melodiske spill fascinerer alle. Tildelt flere prestisjetunge priser, som International Jazz Talent-pris og Statoil-stipendet, og han har jobbet med størrelser som Trondheim Jazz Orchestra/Chick Corea og band som Jaga Jazzist, Turboneger og Motorpsycho.
Han har gitt ut fire strålende album, og som trompetist, vibrafonist, kontrabassist, gitarist eller pianist har han opptrådt på langt over 100 plateinnspillinger.

Tangentspilleren, arrangøren og komponisten Kjetil Bjerkestrand er en av landets mest betydningsfulle bakmenn, som også gir ut egne plater. Den siste, nydelige Stabat Mater, kom i fjor.
I tillegg til å samarbeide nært med størrelser Ray Charles (!), Sissel Kyrkjebø og A-ha, har han skrevet masse film- og teatermusikk.
De siste årene har han arrangert musikk for store og berømte orkester som Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, St Martin-in-the-Fields og Oslo-Filharmonien.

Info:

Tid:

27. september 2020

Stad:

Geilo kulturkyrkje

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: