Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 12. desember 2020

Mord & Middag – Dødsdømt i fjellheimen

Mord & Middag – Dødsdømt i fjellheimen

Detekteamet er tilbake for syvende gang! Alle som har vært på krimteater tidligere, vet at det er en kveld til å DØ for. Her er det bare å gå over lik for å skaffe seg billetter - de spiller for fulle hus som vanlig! Dette er krim av ypperste klasse servert med en DØDSGOD treretters !

Innimellom rettene får bordet ledetråder og er med å løse mysteriet og gjette morderen etter siste akt.

Mord og middag! betyr at du får servert en deilig treretters middag OG et drap eller to, eller enda flere! Mellom rettene spiller Detekteamet et mordmysterium mellom bordene i et stemningslada Bergtatt!

Detekteamet har vært en kjempesuksess med drøssevis av utsolgte forestillinger i Oslo, og har spilt for ett fullsatt Bergtatt Bistro seks år på rad - med enestående tilbakemeldinger!

NB! De som bestiller samlet får sitte på samme bord. Vi tilrettelegger for avstand og smitte

På grunn av lokalet hvor forestillingen utspilles er det BEGRENSEDE PLASSER denne kvelden.

«DØDSDØMT I FJELLHEIMEN»

Et filmcrew bestående av en regissør, tre skuespillere og en kameramann er på vei opp til et høyfjellshotell en stormfull vinternatt for å spille inn en spillefilm, da bilen deres plutselig bryter sammen. Det er øde og kaldt og de vet ikke hvor på fjellet de er, men de oppdager en gammel hytte som de kan søke tilflukt i. Redningen får raskt en bismak når de oppdager at hytta skjuler en mørk forhistorie… Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

DETEKTEAMET

Detekteamet består av Jesper Malm, Camilla Skjerven Veie-Rosvoll, Magnus Kjørrefjord, Anne Friestad Pedersen og Sindre-Benedict Hendrichs. Detekteamet ble dannet i 2012, og har siden da hatt stor suksess med å spille krimteater kombinert med en tre-retters middag.Dødsdømt i fjellheimen er den syvende forestillingen i rekken. Med titler som: Døden går ombord, Beskjed fra graven, Dødsfellen og Mordet på gjestgiveriet, går Detekteamet tilbake til den klassiske krimstilen à la Agatha Christie. Alle forestillingene er skrevet og produsert av Detekteamet selv

Info:

Tid:

12. desember 2020

Stad:

Bergtatt Bistro, Hallingdal Feriepark

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: