Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 17. april 2021

Reisen med Tori

"Reisen med Tori" er en slags teaterkonsert hvor levde hendelser lyses opp og får liv igjen gjennom sangene til singer songwriter Tori Amos - oversatt til norsk av musikalartist Lene Johansen Kløvstad. Med seg har hun Martin Tingbø Johannessen på tangenter. Tematikken som berøres er den vanskelige kjærlighetsrelasjonen, å finne sin egen identitet, og det å reise seg igjen. Det er en direkte, ærlig og tidvis sår konsert, men fylt av håp - som livet selv.

Solist Lene Johansen Kløvstad er utdannet musikalartist og nyinnflyttet til Hallingdal. Hun har vært å se på flere av de største scenene i hovedstaden, blant annet Chat Noir, Folketeateret, og Edderkoppen. Videre er hun medeier og artist for Perleraden Musikkteater som gjør den årlige sommer-cabareten "Prøysen på Fossesholm". Hun jobber også som regissør og koreograf for Buskerud Teater. I 2017 hadde hun urpremiere på monologforestillingen "#JENTA", som konsertens sanger er hentet i fra.

Pianist Martin Tingbø Johannessen har studert musikk og jazzimprovisasjon. Han har spilt på scener som eksempelvis Uhørt og John Dee, er pianist i Gol baserte Borgar Storebråten band, og spilte for Lene Kongsvik i forestillingen "Rett fra navlen". I 2021 blir han å se bak tangentene i "Så som i himmelen" på Oslo Nye. Videre jobber han med musikk for Viken Folkehøgskole. Martin og Lene har spilt sammen på Ål før - da i jazztrioen "Cherrycherry".

Info:

Tid:

17. april 2021

Stad:

TID kafé & landhandel

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: