Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Moyka, Hagle - Festspillene i Nesbyen

kl. 21:00 - Moyka
kl. 22:30 - Hagle

Moyka

Moyka har som produsent og låtskriver det siste året skrevet og produsert det som resulterte i det vakre debutalbumet "The Revelations of Love". Albumet har mottatt strålende kritikk både hjemme i Norge og i det store utlandet, og det høstes lovord som "mesterverk" og "fremtiden av scandipop" når det skrives om Moyka og platen. Opprinnelig kommer Monika Engeseth fra Hallingdal, men har de siste årene vært bosatt i Bergen etter hun tok til seg artist-navnet. Her har hun eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. De vakre, melankolske tekstene hennes flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske universet. Og i sentrum av det hele, står Moyka sin klare og sterke vokal.

Debut EPen "Circles" ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende. Godordene fra de stoppet ikke der når hun sommeren 2020 slapp EPen "Spaces", hvor de omtalte oppfølgeren som en "fordømt bra samling poplåter!", samtidig som internasjonale medier var full av begeistring. 22. oktober i år fulgte Moyka opp med det etterlengtede debutalbumet "Revelations Of Love", hvor singelen "Illusion" ble skrevet om i amerikanske Billboard og listet som "10 Cool New Pop Songs To Get You Through The Week".

På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som f.eks by:Larm, Bergenfest, og Øyafestivalen i 2019, så vel som da hun fikk æren av å supporte Sigrid på hennes Norgesturné samme år.

Hagle

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020 ogfortsetter signingsferden igjennom Norge i 2022.

Med 60 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspilninger på radio er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Låtene handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp. Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRKserien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

Info:

Tid:

3. juni 2022

Stad:

Gøtt Pøbb - utescene

Forestillinger:

3. juni 2022
kl. 21:00

Moyka, Hagle - Festspillene i Nesbyen

Sted: Utescene Gøtt Pøbb, Nesbyen | Kr 480,- (inkl.avgift).
Kun få billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: