Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Adam Douglas, Sondre Lerche - Festspillene i Nesbyen

kl. 20:00 - Adam Douglas
kl. 22:00 - Sondre Lerche
kl. 24:00 - Swedish Blonde

ADAM DOUGLAS

Adam Douglas har lagt bak seg to studioalbum, ett livealbum og en lang rekke konserter land og strand rundt. 5. mars er det endelig tid for hans tredje fullengder, en midtlivsanalyse som har fått navnet «Better Angels». Og i den anledning blir det selvsagt også turné!

Noen uker etter at Adam Douglas slipper «Better Angels» 5. mars, fyller han 40 år, en milepæl for mange og en inngang til den velkjente midtlivskrisa. Adam er ikke på vei inn i noen krise, men han bruker heller tiden på å analysere seg selv og sine valg. Han dykker dypere inn i hva som er den musikalske sjangeren hans, men også i hvordan oppveksten i Oklahoma, USA har påvirket han og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin. «Better Angels» utforsker amerikansk roots-musikk krysset med blandinger av både soul, rock ’n roll, blues, country, rhythm and blues og jazz, noe som resulterer i en konklusjon om at Adam ikke kan plasseres i én musikalsk sjanger. På albumet har han funnet sin sjel i en sjanger han rett og slett bare kaller Adam. Det er det som er Adam Douglas; slik som med hjemstaten Oklahoma, en smeltedigel av ulike sjangre og med impulser utenfra.

Når Adam i år igjen reiser ut på turné tar han med seg det nye albumet, skreddersydd for konsert, med fullt band og blåsere som kronen på verket. 2020 ble et ufrivillig rolig år for mange artister, men Adam og bandet har brukt tiden godt. Låter som «Joyous We’ll Be» og «Change My Mind» fra «Better Angels» har allerede vært med på konserter, men i 2021 er det tid for å ta dem et steg videre når også blåsere blir med på turné!

Som alltid holder ikke Adam tilbake, og den store stemmen skal igjen konkurrere om oppmerksomheten med hans egen gitar. Med både nye og gamle låter kan publikum vente seg et liveshow helt uten sidestykke. Det blir Adam Douglas i kjent stil - som intet mindre enn et fyrverkeri på scena!

Sondre Lerche

Sondre Lerche slipper sitt tiende album, "Avatars Of Love", 1. april.

Dobbel-albumet vil inneholde 14 låter, inkludert tidligere utgitte, kritikerroste 10 minutter lange «Dead Of The Night», og inneholder samarbeid med CHAI, Felicia Douglass (Dirty Projectors), Mary Lattimore og flere.

Musikkvideoen til singlen «Cut», filmet i Los Angeles, ble nylig sluppet, og viser Sondre i filmatisk neo-noir samspill med den amerikanske TikTok-stjernen Madelaine Turner.

Avatars Of Love er skrevet og spilt inn i løpet av et svœrt hektisk og produktivt år, der Lerche spilte flere konserter og skapte flere strømmeopplevelser enn noen annen norsk artist under pandemiens første år. Albumet er Sondres tiende studioalbum, og etterfølger Patience, som ble nominert til tre Spellemannspriser i fjor.

Avatars Of Love er hovedsakelig spilt inn i Bergen, og co-produsert av Sondre i samarbeid med Kato Ådland, Matias Tellez, Alexander von Mehren, Chris Holm, Vetle Junker og Jørgen Trœen.

Albumet slippes i en spesialutgave med dobbel eggeskallfarget vinyl, og som dobbel-CD med 20-siders booklet og ett bonusspor.

Albumcoveret og alt visuelt knyttet til prosjektet er tegnet av kunstner Nikolai Torgersen. Samarbeidet vil resultere i en Avatars Of Love-utstilling som åpner på Kulturhuset i Bergen, 31. mars.

«Dette er definitivt det mest omfattende, inderlige og freidige albumet jeg har laget. Men samtidig var det også den letteste, mest naturlige og frigjørende prosessen jeg har opplevd. Alt bare skjedde i en flytsone av typen jeg føler jeg har drømt hele livet om. Hver gang jeg trodde jeg var ferdig å skrive, dukket det opp en låt til, som jeg gravde meg inn i noen ukers tid, før jeg gikk rett i studio og spilte den inn med vennene mine», forteller Sondre Lerche.

«En av de siste låtene jeg skrev var «Cut», som jeg allerede i teksten så for meg som en slags bortkommen og besatt Brian DePalma film fra 80 tallet. Dette er en tråd vi har fulgt videre i videoen som jeg filmet med Jon Danovic i Los Angeles da jeg vendte tilbake for første gangen siden pandemien, i fjor høst».

«Cut» er spilt inn og co-produsert av Kato Ådland, og viser Lerche på sitt mest sensuelle, umiddelbare og dekadente, med ekko av både Bryan Ferry og A-ha, før låten kollapser i møtet med det uhyre effektive én-stavelses-hooket og kaskaden av akustiske gitarer som følger.

Den andre nye sangen som er sluppet, «Turns Out I’m Sentimental After All», ble skrevet kvelden før Sondre forlot hjemmet sitt i Los Angeles, i det Norge stengte ned for første gang, i mars 2020. Siden har han blitt i Norge, og sangen ble etter hvert jevnlig å høre under hans mange sagnomsuste solokonserter, etter urfremføring i Emanuel Vigeland Mausoleet for 20 mennesker under gjenåpningen i mai 2020.

Info:

Tid:

4. juni 2022

Stad:

Gøtt Pøbb - utescene

Forestillinger:

4. juni 2022
kl. 20:00

Adam Douglas, Sondre Lerche - Festspillene

Sted: Utescene Gøtt Pøbb, Nesbyen | Kr 580,- (inkl.avgift).
Finn billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: