Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Vassendgutane

I 1996 samla 6 unge friske karar seg på Ungdomshuset i Åmdalen i Ørsta til den fyrste øvinga i Vassendgutane si tidsreise. Etter ei tid med mange øvingar med sjølvaste Teddy Nelson som motivator kom fleire nye låtar til, som karane sjøle laga. Etter som tida gjekk fekk Vassendgutane stadig spørsmål om kva stilart musikk dei spela? Slik blei varemerket “Fest-country” laga. Og dette blei slagordet om stilen til Vassendgutane.

Sidan den tid, kan ein trygt seie at ting har hatt den rette utviklinga. Andre nyttar også i dag stilarten Fest-country, og det er kjekt seier karane i Vassendgutane. I 2021 er Vassendgutane blitt ei merkevare, og det leiande bandet i Norge i dette segmentet. Bandet opptrer over heile vårt vidstrakte land til glede både for seg sjølve og eit lojalt trufast publikum. I 2021 er det 25 år sidan Vassendgutane blei stifta, og bandet er i ferd med a° legge bak seg Covidpandemi og ser fram til mange konsertar i jubileumsfeiringa. På grunn av at pandemien har sett ein strek over eit stort antal konsertar har vi bestemt at vi kjem til å feire i 2022 også.

Bandet:
Alf Rune Melby (Steelgitar) Ernst O. Brune (Trekkspill) Arthur J. Bjørdal (Vokal og gitar) Kim Lillestøl (Trommer) Sindre Aam (Vokal og bass) Rune S. Brautaset (Vokal og gitar) Frank Utgård (El-gitar)

- Fredag 9. desember 2022
- Storefjell Resort Hotel, Golsfjellet
- Fra 22:00 – 23:30
- Aldersgrense 20 år
- Pent antrekk
- Bestill julebordsopphold her..

Buss fra Gol Camping kl. 21.00 via Gol skysstasjon kl 21.05
Retur fra Storefjell kl 03.00

Info:

Tid:

9. desember 2022

Stad:

Storefjell Resort Hotel, Golsfjellet

Forestillinger:

9. desember 2022
kl. 22:00

Vassendgutane

Sted: Storefjell Resort Hotel | kr 485,- (inkl.avgift). Aldersgrense 20 år
Finn billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: