Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Rød løper - moteshow, tapas, bobler og brothers live musikk

Rød løper 21.okt 2022 kl 19.00-02.00

Vi smeller i gang årets røde løper i restauranten på Ålingen kjøpesenter. Der vil du få servert tapas og bobler! Det blir motevisning hvor vi presenterer de nyeste trender fra våre butikker, moderne dans fra Ål kulturskole og etterfest med livebandet Brothers. Alle som sikrer seg billett vil også motta goodiebag med flott innhold fra alle butikkene.

Brothers er en duo fra Larvik som består av brødrene Trond Jensen: vokal, keyboard, saksofoner og Arild Jensen: vokal, trekkspill, gitarer og keyboard . Her spilles musikk fra 80 tallet og frem til i dag. Gutta kan blant annet by på 120-minutter med renspikka norske partylåter, hvor du simpelthen ikke klarer å holde deg unna dansegulvet eller styre unna allsangen! Begge har lang fartstid fra musikken og har spilt både inn og utland, på store og små arrangement, festivaler, afterski og event igjennom 30 år De siste åra har det også blitt flere jobber utenlands bl.a for den norske fansen under Skiflygings VM i Harrachov og verdenscupen i skiskyting i Ruhpolding i Tyskland!

Brothers elsker det de gjør, og gir seg ikke før publikum er i stemning! Vi er svært opptatt av riktig valg av lyd og lys. Det er bare å glede seg!

Info:

Tid:

21. oktober 2022

Stad:

Restauranten på Ålingen kjøpesenter

Forestillinger:

21. oktober 2022
kl. 19:00

Rød løper - moteshow, tapas, bobler, live musikk

Sted: Restauranten, Ålingen kjøpesenter | Kr 325,- (inkl.avgift). Aldersgrense: 18 år
Finn billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: