Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Julekonsert i Flå kirke

I tradisjonen tro så vil Flå kirke invitere til julekonsert. I år som tidligere år har vi med oss utflytta Flåværinger som er med og gir oss masse god musikk, sang og julestemning.

Torill Beate Nilsen:
Opprinnelig hallingdøl. Hun opptrer gjerne alene med piano, eller sammen med andre musikere under navnet"Fivreld". Hun er opptatt av at sangene hun synger skal formidle historier, og at de skal røre hjertene til de som hører på.

Magne Frydenlund:
Har sine røtter fra Flå. En artist og musiker som spiller bass og gitar og synger i ulike band. Spiller blant annet i DeBetales (Beatles coverband), Dirty Deeds (ACDC coverband), Splitter Pine (Coverband som spiller god norsk musikk) og opptrer i ulike duoer, trioer og mye alene som trubadur på ulike arenar og arrangement og forskjellige genrer i innland og utland. Han har en fantastisk stemme og er en suveren gitarist.

Tove Brovold Vasaasen:
En allsidig og erfaren musiker som spiller mange ulike instrumenter, blant annet fløyter, saxofon, bass og gitar. Hun har lang fartstid både fra turné med Rikskonsertene, og som band-og studiomusiker.

Info:

Tid:

4. desember 2022

Stad:

Flå kirke

Forestillinger:

4. desember 2022
kl. 19:00

Julekonsert i Flå kirke

Sted: Flå kirke | Kr 120/270,- (inkl.avgift)
Finn billettar >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: