Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×
Framsida

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 23. april 2017

VatsVegas 2017

VatsVegas er en vinterfestival som blir arrangert av Skarslia på Skarslia – i fjellet ovenfor ÅL i Hallingdal – 900 meter over havet.Vi skal sørge for at det er noe å gjøre for alle gjennom helgen.

  VatsVegas kliner til med festival for store og små med NM i kjelking, Ta Sjansen, helikopterturer og snøscootershow på dagen (lørdag) og full fest med NM i beerpong, beach party og artister som Loveshack på kveldene (fredag og lørdag).

  Ta med hele familien og meld dere på Norgesmesterskap i kjelking, eller ta sjansen på Ta Sjansen. Airlift står klare med helikopter for å fly sightseeing innover fjellet og adrenalinjunkier holder forrykende snøscootershow. Det blir servering og egen DJ i bakken mm.

  Sommeren nærmer seg og det skal vi sørge for å varme opp til. Vi fyller opp en av barene i hotellet med SAND, slik at vi får vår egen Ibiza-inspirerte BEACHBAR, med egen DJ for anledningen. Ta på deg badeshortsen og sett deg ned i strandstolen med en paraplydrink i hånda mens snøen ligger utenfor.

  Samle sammen et lag og delta i Norgesmesterskap i beerpong! Minn 80 tallet med Loveshack eller nyt vin til pianospillende Espen Sande Larsen. – Eller klin til med hele pakken! Det er knalltilbud på weekendpakker under ”booking”.

  Dette blir garantert en uforglemmelig helg, så sørg for at du tar turen til VatsVegas i 2017!

20 års aldersgrense

Info:

Tid:

21. til 23. april

Stad:

Skarslia Hotell og Skarslia Ski og Akesenter

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: