Om oss   Kontakt oss         

Tomb Raider (2D)

Arrangør: Ål kulturhus
Tid:

I dette action-eventyret følgjer me Lara Croft på reisa for å løyse mysteriet rundt forsvinninga av far hennar. Filmen er basert på videospelet Tomb Raider.

Lara Croft er ein sjølvstendig 21-åring, og dotter av ein eksentrisk eventyrar som forsvann då Lara knapt hadde vorte tenåring. Lara bur i dei kaotisk trendy gatene i Aust-London der ho jobbar som sykkelbod. Ho slit med å få endane til å møtast og til å møte opp på skula. Fast bestemt på å gå sin eigen veg nektar ho å innsjå, og tru på, at faren verkeleg er borte. Lara blir rådd til å gå vidare etter sju år utan han, noko ho nektar å høyre på.

Ho forstår ikkje heilt sjølv kva som driv henne til å prøve å løyse gåta rundt faren sin mystiske død, men stikk i strid med det siste ynskjet hans, bestemmer ho seg for å forlate alt ho har i London for å oppsøkje den siste kjende destinasjonen han hadde. Turen går til ei grav på ei mystisk øy ein stad utanfor Japan. Lara reiser kun væpna med eit skarpt sinn, blind tru og staheit. Det blir ei lang og farleg reise, men viss ho overlever ferda kan ho fortene namnet Tomb Raider.


Aldersgrense: 12 år
Lengde: 1 time og 59 minuttSjå trailer her

 

 

 

MAR
22
TOR
Tomb Raider
Stad: Ål kulturhus - Storesalen
110,-/90,-/80,- Vaksen/Honnør/Barn (inkl.avgift)
Kl: 19:30

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser