Om oss   Kontakt oss         

Stølsrock 2018

Arrangør: Stølsrock
Tid: 7. juli 2018

Audun Skjølberg Audun Fremmerlid Skjølberg, vokalist og gitarist fra Nes pa° Romerike, kan se tilbake pa° Spellemannsnominasjoner med Earlybird Stringband, juleturneer med Rita Eriksen og skolekonserter i inn- og utland for Rikskonsertene. I 2014 gikk Audun solo, og med prosjektet audun skjølberg - solum years vant han bluesbrødrene Henrik og Amund Maaruds demokonkurranse samme a°r. I 2015 ga han ut dobbeltsingelen no good / love and care etterfulgt av albumet solum years pa° Maaruds plateselskap, Snaxville recordings. Plata har fa°tt gode kritikker og hederlig omtale.

Na° har vi gleden av a° invitere til leken og inspirerende konsert med Auduns hele og fulle band besta°ende av solide musikere med lang fartstid og erfaring. Musikk fra a°rets nyutgivelse audun skjølberg - last days on earth blir ogsa° presentert. All tekst og musikk er selvkomponert, med tydelige referanser fra 60- og 70-tallets fengende rock, country og amerikana.

Bandet:
Audun F. Skjølberg - gitar/vokal
Christian Skaugen - trommer/vokal
Jan Birger Akerhaugen - elgitarer
Nikolai Grasaasen - elgitarer/pedalsteel
Thomas Helgaseth - bass
Thor Fremmerlid – tangenter

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar er spådd å være på vei mot å bli en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Med hennes unike stemme og de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum. Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser, og vunnet Spellemannsprisen 2 ganger i kategorien viser (2016 og 2017). Hun vant Spellemannprisen i 2014 også, den gangen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville Ord».

Frida blir omtalt som en fornyer innen både viser og pop. Og med hele 3 Spellemannspriser så langt i karrieren, kan vi glede oss. Hun besøker Hemsedal og Stølsrock når hun legger ut på turné sammen med noen av de mest fremragende musikerne landet har å by på. Vi gleder oss!

JUL
7
LAU
Stølsrock 2018
Stad: Jonsstølane i Hemsedal
Kr 300/150 inkl.avgift
Barn under 12 år gratis
Kl: 17:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser