Om oss   Kontakt oss         

Staut på utesceena

Arrangør: Hallingdal Feriepark
Tid: 23. juni 2018

Vi feirer ferieparkens 5 årsjubileum med Staut på utescena. Valget er ikke tilfeldig, Staut er gamle kjente - de har gjort flere gode konserter hos oss i løpet av disse fem årene. Det er ikke mange band som Staut i Norge: Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Slik var det også i 2017. Staut startet opp året med et smell og slapp sin femte plate på sju år den 6. januar, og det nok en gang til strålende kritikker. Aftenposten og Dagbladet var sjeldent samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock». Sekstetten brukte resten av 2017 på å reise rundt og spille for fulle hus i kjent energisk drakt. 2018 blir neppe dårligere.

Bandets medlemmer: Gaute Lein, Asle Tronrud, Ørnulf Juvkam Dyve, Dag Arve Sandnes, Frode Flatland og Torgeir Bolstad.

JUN
23
LAU
Staut på utesceena
Stad: Hallingdal Feriepark
Kr 375,- (inkl.avgift)/Pris i døra 425,-. Aldersgrense: 18 år
Kl: 20:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser