Om oss   Kontakt oss         

Darling West

Arrangør: Hjørnet Live
Tid: 18.oktober 2018

Arrangør: Hjørnet Live

Siden slippet av Darling Wests andreplate «Vinyl and a Heartache», har bandets karriere vært på en konstant opptur. Albumet fikk Spellemannprisen, de ble listet på Norges største radiokanaler, og har blitt strømmet over tre millioner ganger i Spotify, i tillegg til å dukket opp på Top 100 Country-listene i USA. De har spilt konserter rundt i hele verden – de åpnet Øyafestivalen og spilte på de amerikanske bransjefestivalene SXSW i Austin og AmericanaFest i Nashville. Videre turnerte de med Sam Outlaw og spilte support for Lucinda Williams.

Alt dette til tross, bandet har ikke tatt seg tid til å hvile på noen av de opptjente laurbærene, og nå er de nettopp ferdig i studio med det som skal bli oppfølgeren til «Vinyl and a Heartache». Darling Wests tredje plate, «While I Was Asleep» inneholder ti låter, og slippes 16. februar 2018.

Bandet har nylig signert med Jansen Records, og selv om ikke akkurat det skulle by på den store forandringen, hører vi denne gangen et ganske nytt og revitalisert Darling West. Bandet leverer fortsatt klokkeklar americana/country/folk, men det er mer driv i musikken og melodiene er mer catchy enn tidligere. At Thomas Gallatin har kommet med på trommer har også mye å si for lydbildet og helheten.

OKT
18
TOR
Darling West
Stad: På Hjørnet, Nesbyen
Kr 300,- (inkl.avgift)
Kl: 20:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser