Om oss   Kontakt oss         

Mord & Middag - Beskjed fra graven

Arrangør: Hallingdal Feriepark
Tid: 1. desember 2018

Detekteamet er tilbake for femte gang! Alle som har vært på krimteater tidligere, vet at det er en kveld til å DØ for. Her er det bare å gå over lik for å skaffe seg billetter - de spiller for fulle hus som vanlig! Dette er påskekrim av ypperste klasse servert med en DØDSGOD treretters julemiddag!

Mord og middag! betyr at du får servert en deilig treretters middag OG et drap eller to, eller enda flere! Mellom rettene spiller Detekteamet et mordmysterium mellom bordene!

Detekteamet har vært en kjempesuksess med drøssevis av utsolgte forestillinger i Oslo, og har spilt for ett fullsatt Bergtatt Bistro tre år på rad - med enestående tilbakemeldinger!

Pris: kr 750,- pr pers inkludert treretters middag.

Beskjed fra graven... Fem personer samles til et likskue. Eldstebror Reinert har gått bort. Det viser seg at Reinert var på tampen av en grandiøs oppdagelse som ville forandre hans og nasjonens fremtid for alltid. Plutselig oppdager de at hans naturlige dødsfall ikke var så naturlig likevel. Og kanskje har nettopp hans oppdagelse ført ham i graven. Nå samles de pårørende til en kamp på liv død. Beskjed fra graven er Detekteamets sjette “mord til maten-forestilling” og spiller for fulle hus i Teaterkjeller’n denne høsten!

Dette er et intimt, engasjerende og interaktivt krimteater som gjør at praten og diskusjonene rundt bordet går friskt fra forretten og helt til siste skje av desserten er inntatt - og morderen blir avslørt. Publikum er med å gjette på hvem de tror er den skyldige, og premie vanker til den som gjetter rett.

Ta med kollegaer, vennegjengen eller kjæresten og vær med å løse plottet!

På grunn av lokalet hvor forestillingen utspilles er det BEGRENSEDE PLASSER denne kvelden.

DES
1
LAU
Mord & Middag - Beskjed fra graven
Stad: Hallingdal Feriepark
Kr 750,- (inkl.avgift).
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser