Om oss   Kontakt oss         

Wallmans on tour!

Arrangør: Hallingdal Feriepark
Tid: 14. desember 2018

For første gang i Hallingdal: Wallmans on Tour! Et fantastisk samspill mellom show, mat og drikke. Bli underholdt og servert en nydelig tre retters middag med tre av de beste artistene fra Wallmans salonger. Et fyrverkeri av sang, dans, rytmer, lys og show fra øverste hylle. Pga sceneelementer er det begrenset antall plasser - førstemann til mølla!

Wallmans er et kvalitetsstempel på Dinner & Show! En unik opplevelse i det fantastiske samspillet mellom show, mat og drikke. Julebordet, kick-off'en, jentekvelden, daten - passer for alle anledninger. Velkommen til en fantastisk opplevelse i Bergtatt Bistro som bygges om til showarena for anledningen.

Tre av Wallmans beste entertainere tar deg med på en reise tilbake til ungdomstiden hvor kjærlighet, opprør og vennskap sto sterkt. Her er det bare å glede seg til nymoderne og historiske låtskatter med en moderne vri, sexy, elegante og sjokkerende dansenumre!

wallmansMENY
Kremet blomkålsuppe
Urteolje
***
Culotte av kalv
Bakte grønsaker, rødvinsjy
Selleripuré og bakte småpoteter
***
Vaniljepannacotta
Bærsaus

En kulinarisk meny tilpasset sesongens råvarer, som selvfølgelig er laget fra bunnen av, servert av Wallmans egne stjerner og sprudlende medarbeidere.

NB! Ønsker dere å sitte sammen, men bestiller billett i ulikt navn, ring oss på 3269 9200 ellers post@feriepark.no og gi beskjed.

DES
14
FRE
Wallmans on tour!
Stad: Hallingdal Feriepark
Kr 995,- (inkl.avgift).
Kl: 18:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser