Om oss   Kontakt oss         

Julekonsert i Flå Kirke

Arrangør: Flå kirke
Tid: 6. desember 2018

Årets julekonsert byr på alt fra kjente og kjære juleklassikere, viser, salmer og folketoner til julerock. Konserten passer for alle – gammel som ung – både den enslige og hele familien. Vi håper at vi kan spre litt ekstra varme. Særlig for de som går jula i møte med et savn. Hjertelig velkommen!

Litt om artistene:

Trude Kristin Klæboe:

(piano og vokal – programansvarlig)
Trude Kristin vokste opp i Flå og Ål. Til daglig lever hun av og for å levere sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter som solist og pianist. Hun har samarbeidet med en rekke norske artister bl.a. Frøydis Grorud, Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Trygve Skaug og Tord Gustavsen, for å nevne noen.

Audun Moen

(vokal og ulike instrument):
Lokal sanger, oppvokst i Flå. Audun elsker det spontane i musikken og at den kan berøre mennesker. Audun var også med på fjorårets julekonsert og har ellers gjort julekonserter i en rekke år, sammen med Audun Haugeplass.

Magne Frydenlund:

(Gitar og vokal)
Artist og musiker med røtter fra Flå. Spiller og synger blant annet i Det Betales (Beatles coverband), Dirty Deeds (AC/DC coverband)og Splitter Pine. Magne opererer også i flere duoer, trioer og mye alene som trubadur innen forskjellige sjangre. Han har en fantastisk stemme og er en suveren gitarist.

Joseph Angyal:

(fi olin, saksofon og fl øyte)
Til daglig musiker samt musikalsk leder og huskomponist ved Brageteatret i Drammen. Han er musikklærer og konsertmusiker, med opptredener i både Norge og utland. Joseph er allsidig og blant annet kjent for sitt inderlig vakre fi olinspill. Joseph spiller ellers også i Jonas Fjeld band.

Roar Andreassen:

(lyd og lys)
Trude Kristins faste tekniker som vet å skru god lyd.

DES
6
TOR
Julekonsert i Flå Kirke
Stad: Flå kirke
Kr 115/270,- (inkl.avgift)
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser