Om oss   Kontakt oss         

Lutefiskaften på Nystølkroken

Arrangør: Nystølkroken Kafè
Tid: 29. desember 2018

Lørdag 29.desember får vi besøk av Jørn Hoel. Han kan ikke bare synge, men er veldig god kokk også. Han vil være gjestekokk hos oss denne lørdagen og servere tre retters middag. Kvelden starter med vinsmaking med vinkjenner Pål- Helge Kraknes . Så vil vi få en treretters middag med gjestekokken og en minikonset av Jørn Hoel til slutt. Tror dette blir en begivenhetsrik kveld. prisen inkluderer vinsmakingen og 3-retters.

Drikke til maten kommer i tilegg.

Jørn Hoel, eller « Trøffelhelten» , som han blir kaldt pga hans matblogg trøffelhelt.no, har drevet med mat siden slutten av 80-tallet. Da kom interessen for å lage mat. Han har vært gjestekokk på ulike restauranter, og vært kokk de to siste årene på Nrk’s program på Lillejuleaften.

På Nystølen skal han lage en eksklusiv versjon av lutefisk, hvor han bruker nakkestykket, og serverer det med saus, bacon og ertepuré. « Det har vært en del mennesker, de siste årene, som på forhånd har sagt at de ikke likte lutefisk, men etter å ha smakt denne versjonen, så har de fått kjærlighet til denne mattradisjonen. Jeg lover at det skal bli «djævelsk godt», sier artisten, som har med seg en vinekspert som skal holde vinsmaking med fokus på vin til julemat og julen.Kvelden avsluttes med en minikonsert med artisten, som for tiden har stor suksess på ChatNoir med «Vår Beatles hyllest».

DES
29
LAU
Lutefiskaften på Nystølkroken
Stad: Nystølkroken kafe
Kr 735,- inkl.avgift
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser