Om oss   Kontakt oss         

In Memory of Elvis Paal Flaata stephen Ackles og Vidar Busk

Arrangør: Storefjell Resort Hotel
Tid: 30. desember 2018

The FAB-3 : Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk

I januar 2015 innledet trioen, med band og blåsere, det som skulle bli ca 15 konserter for å hylle Elvis, som da ville fylt 80 år. Suksessen ble så stor at dette ble starten på et eventyr som ingen ende tar....

Ved utgangen av 2018 har de gjennomført mer enn 200! 30. desember gjør de den 79. konserten i år når de går på scenen på Storefjell Resort Hotel.

EN STORSLÅTT HYLLEST!

Tre av Norges beste tolkere av rock, country og blues har gått sammen for å gjenskape noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene som har fanget millioner av mennesker verden over – og som står som en bauta i en hver beskrivelse av musikkhistorien!

Paal Flaata, Stephen Ackles, og Vidar Busk, akkompagnert av noen av våre beste musikere, inviterer til et fantastisk show! Det blir et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!

SOLISTENE

Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut syv album, det siste kom høsten 2017. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album - nå er han en av de Spellemanns nominerte i 2018!

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut åtte album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Stephen Ackles kan se tilbake på hele 15 albumutgivelser etter debuten i 1988. Han har gjennom hele sin karriere penset mellom å være en eminent rock´n roll- og countryartist. I 2019 markerer han sitt 40 års jubileum som artist!

DES
30
SUN
In memory of Elvis
Stad: Storefjell Resort Hotel
Pris kr 430,- (inkl.avgift)
Aldersgrense 20 år.
Kl: 22:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser