Om oss   Kontakt oss         

Vats Vegas 2019

Arrangør: Skarslia Aktivitetssenter
Tid: 4. og 5. mai 2019

VatsVegas ble arrangert for først gang i 2017 og vi bestemte oss fort for at dette skulle bli en tradisjon. VatsVegas er en vinterfestival som blir arrangert av Skarslia på Skarslia – i fjellet ovenfor ÅL i Hallingdal – 900 meter over havet. VatsVegas er laget slik at alle skal ha muligheten til å finne seg til rette hos oss enten det skulle være et rolig miljø v pianobaren, chille i beachstolen med en paraplydrink eller hæla i taket v hovedscenen. Uansett så har vi noe for deg.

VatsVegas crewet skal sørge for at dere alle kan senke skuldrene og nyte en helg i fjellet.

Ta med hele familien og meld dere på Ta Sjansen. Helitrans står klare med helikopter for å fly sightseeing innover fjellet. Det blir utekonsert på dagen, servering og egen DJ i bakken mm. Årets nyhet er at vi tillegg til den tradisjonelle Beerpong-turneringen, også arrangerer Proseccopong-turnering med flotte premier. Sommeren nærmer seg og det skal vi sørge for å varme opp til. Vi fyller opp en av barene i hotellet med SAND, slik at vi får vår egen Ibiza-inspirerte BEACHBAR, med egen DJ for anledningen. Ta på deg badeshortsen og sett deg ned i strandstolen med en paraplydrink i hånda mens snøen ligger.

Det er knalltilbud på weekendpakker under ”booking” på våre hjemmesider. Dette blir garantert en uforglemmelig helg, så sørg for at du tar turen til VatsVegas 2019!

Ni Liv er et americana-band fra Bø og Midt-Telemark med tekster på norsk. Musikken gjenspeiler hele bandets kollektive basseng av musikalske idéer og krumspring. Ni Liv har siden starten i 2003 spilt over 400 konserter rundt i Norge og gitt ut 7 studioalbum, 2 ep'er og ei konsertplate. Plata "Langhelg" fra 2011, ble også nominert til Spelemannspris i countryklassa.

Ni Liv har vært lista på P1´s spillelister hele 11 ganger. Låter som "Håkken e du", "Det var den gong", "Kastanjehår", "Merkeband", "Gruble i kor" og "Ikkje spør" blir framdeles jevnlig spilt på norgeskanalen og andre riksdekkende radiostasjoner. Ni Liv er ekte og energisk!

Hege Øversveen sitt spellemann-nominerte album ”goodbye yellow roses” ligger i et melodiøst grenseland mellom country, rock og pop. Formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer virkelig publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place” og trives like godt i små intimsettinger som på større festivalscener. Sterke, frie og pompøse tekster, ispedd vakre melodier drar deg inn i hennes univers. Noe som også har blitt varemerket hennes.

Bandet består av:
Hege Øversveen - Vokal og gitar
Morten Hoelsveen - Gitar og vokal
Bjørnar Bjørnstad - Bass og vokal
Alf Magne Hillestad – Trommer

RETRO med Arvid Amundsen og Jostein Fingarsen fra Ål i Hallingdal, spiller musikk som det er vanskelig å sitte stille til. Repertoaret spenner fra Bruce Springsteen, Pink Floyd, Smokie, Creedence Clearwater Revival, Allan Jackson, Brooks & Dunn, Vikingarna, Dance with the strangers, Rod Stewart, Garth Brooks, Hellbillies, Svenn Ingvars, Ole Ivars, Vassendgutane, Åsmund Åmli Band, Henning Kvitnes, Åge Aleksandersen, Eagles og mange mange flere. Vi vil at så mange som mulig skal få muligheten til å få seg en dans til RETRO.

MAI
4
LAU
VatsVegas 2019 Festivalpass
Stad: Skarslia Hotell og Skarslia Ski og Akesenter
Kr 755/2640,- inkl.avgift
Kl: 19:00
MAI
4
LAU
VatsVegas 2019 Fredagspass
Stad: Skarslia Hotell og Skarslia Ski og Akesenter
Kr 415,- inkl.avgift
Kl: 19:00
MAI
5
SUN
VatsVegas 2019 Lørdagspass, dag
Stad: Skarslia Hotell og Skarslia Ski og Akesenter
Kr 170,- inkl.avgift
Kl: 12:00
MAI
5
SUN
VatsVegas 2019 Lørdagspass, kveld
Stad: Skarslia Hotell og Skarslia Ski og Akesenter
Kr 415,- inkl.avgift
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser