Om oss   Kontakt oss         

Julekonsert i Flå Kirke

Arrangør: Flå kirke
Tid: 15. desember 2019

Om artistene:

Trude Kristin Klæboe: (programansvarlig for konserten)

"Med et unikt og vakkert uttrykk er Trude Kristin en enestående fortolker av låter i både pop, jazz og visesjangeren. Hun har etter hvert blitt en kjent og mye benyttet artist som har som sitt varemerke å akkompagnere seg selv mens hun synger. En god karakteristikk av TrudeKristin kan være ”det norske svaret på Eva Cassidy ”, for med en inderlighet i både stemme og spill og svært personlige arrangementer løfter hun kjente klassikere til nye høyder." Sitat Frøydis Grorud.

Trude Kristin lever av og for å levere sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter (sjangermessig svært bredspektret) som solist og pianist. Hun tilrettelegger og skreddersyr for både små og store arrangementer og seremonier, og topper gjerne laget med svært dyktige musikere når det er ønskelig.

Hun har også medvirket med sin sangstemme på flere norske filmer, bl.a. "Det største i verden" (2000) og i NRK satsningen "Ibsen, En udødelig mann" (2006) for å nevne noe. Hun har samarbeidet med en rekke kjente norske artister, bl.a. Jørn Hoel, Nora Foss, Marvin Charles, Gil Bonden, Bjarne Brøndbo, Erlend Bratland, Stine Hole Ulla, Heine Totland og Trygve Skaug for å nevne noen.

I 2015 gav hun og Frøydis Grorud (sakfofonist på NRK’s Beat for Beat) ut albumet Duften av liv, som ble en bestselger for Vivo det året. De to har siden samarbeidet tett om en mengde seminarer, konserter og begravelser. Julen 2015 var hun kapellmester på juleturne med Stine Hole Ulla og Erlend Bratland. I dennorske MGP finalen 2016 bidro TKK som låtskriver sammen med Ingrid Skretting og Stine Hole Ulla på låta Traces, fremført av Stine Hole Ulla. Våren 2017 var hun på turnèen “Håpet i ditt blikk” med mikropoet, låtskriver og musiker Trygve Skaug og Frøydis Grorud. Sommeren 2017 ble hun invitert til å synge for Dronning Sonja som fylte 80 år i anledning skulpturavduking i Slottsparken. Et par uker etter det, ble hun (på kort varsel) hentet inn av NRK til opptreden på direktesending på Sommeråpent i barndomsbygda Flå. Etter dette har mange opptredener i forskjellige anledninger. Og har fra 2017 vært med på julekonsertene i Flå Kirke.

Audun Moen (vokal og ulike instrument):

er en lokal artist, vokst opp i Flå, bor på Ål og kjent i Hallingdal. Han har hatt flere opptredener rundt omkring. Fantastisk stemme og evne til å formidle. Var også med på julekonserten sammen med Trude Kristin i Flå Kirke i 2017 og 2018 og flere opptredener over mange år. En vakker og god stemme.

Magne Frydenlund: (Gitar og vokal)

En artist og musiker som spiller bass og gitar og synger i ulike band. Og har også sine røtter fra Flå. Spiller blant annet i DeBetales (Beatles coverband), Dirty Deeds (ACDC coverband), Splitter Pine (Coverband som spiller god norsk musikk) og opptrer i ulike duoer, trioer og mye alene som trubadur på ulike arenar og arrangement og forskjellige genrer i innland og utland. Han har en fantastisk stemme og suveren gitarist. Var også med på julekonserten i 2018.

Torill Beate Nilssen

Torill Beate er født og oppvokst i Flå i Hallingdal. Siden 1995 har hun vært bosatt i Hamar, og hun har vært svært aktiv i musikkmiljøet i Hedmark i mange år. Torill gjør mange ulike oppdrag, og hun brukes også fast i ulike veldedige arrangementer. Hun skriver og fremfører aller helst egne låter på halling i vise/folk-sjangeren. Hun har også tonesatt kjærlighetsdikt av Hedmarks-forfattere. Noen av disse finnes på utgivelsen «Solvinter» fra 2009. I 2006 ga Torill ut albumet «Desembernatt» med duoen «Kattefot». I tillegg til å gjøre oppdrag som soloartist med piano, spiller Torill ofte sammen med andre musikere, da under bandnavnet «Fivreld». Hun har også vært flittig brukt som duettpartner og korist på flere plateinnspillinger av artister som Geirr Lystrup, Guren Hagen, Simen Loe, Lars Kolberg, Toril Nybrott med flere.

Torill har vært aktiv sanger i det prisbelønte Hamar-koret Damenes Aften siden 2000. Torill er opptatt av at sangene og tekstene hun synger skal formidle noe, og hun gleder seg veldig til å komme tilbake til hjembygda for å være med på denne konserten.

Per Willy Aaserud:

Per Willy har jobbet fulltid som trompetist og multimusiker siden 1991. Han har jobbet med norske og internasjonale artister som Inger Marie Gundersen, D’Sound, Niko Valkeapää, Tord Gustavsen, Jim Stärk, Silje Nergaard, Carla Bley, Steve Swallow and Bill Evans (Saksofon). Han har bidratt i mer enn 200 platealbum og en rekke konserter i Norge og utelands, i tv og radio. I 2006 mottok han «The Estonian Grammy Awards» for albumet «Going North». Han har også mottatt 3 Norske “Grammy Awards” i samarbeid med flere norske artister. Han har vært på turne’ i Europa og i Sør Korea, Kina, Russland, Japan, Latin, Sør Amerika og i øst og sør rfrika.

På lyd og lys er Trude Kristin’s faste tekniker med: Roar Andreassen

DES
15
SUN
Julekonsert i Flå Kirke
Stad: Flå kirke
Kr 115/270,- (inkl.avgift)
Kl: 18:30

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser