Om oss   Kontakt oss         

Mamas Garden

Arrangør: Mamas Garden
Tid: 22. desember 2019

Søsknene Ingvild, Håvard og Dag Arnold Gryting i Mamas Garden er bosatt i Drammen og Tønsberg, men har røtter både i Finnmark, Hallingdal og Aust Agder.

Mamas Garden er godt etablert både lokalt og nasjonalt, og kan i forbindelse med sine to plater og flere singelutgivelser vise til en omfattende konsert- og turnévirksomhet, og svært fine tilbakemeldinger fra presse og publikum.

Trioen plasserer musikken sin i sjangeren visepop. Iørefallende melodier og vokalarrangement, men også tekster som belyser mellommenneskelige, dypere tema, står høyt i kurs hos søsknene og forplanter seg i en egen formidlingsnerve på trioens liveopptredener.

Søskengruppas første utgivelse var et engelskspråklig album. På juleplata som fulgte lekte de seg både på nordnorsk, nynorsk og riksmål. Søsknene jobber nå med en tredje utgivelse hvor ”morsmålet” har fått ”siste ordet”, og de synger utelukkende på finnmarksdialekten.

8. november i år kommer en ny singel fra søskengruppa. Denne gangen har de gitt svenske Staffan Hellstrands vakre julesang ”Engel” en ny, nordnorsk språkdrakt. Det handler om håp og kontrastene mellom det åpenbart vakre i juletida og det som er mindre vakkert, som utenforskap og ensomhet. Ikke helt ulikt fra budskapet i flere av gruppens tidligere utgitte julesanger, altså.

Gruppa har to år på rad fylt lokalene i Kafé Tid, og gleder seg nå til å treffe Ålingene(og veldig gjerne Torpingene også!) i nye lokaler. Ingvild, Håvard og Dag Arnolds foreldre har nylig flyttet fra bygda, så det blir nok med litt ekstra vemod og nostalgisk tilbakeblikk de synger jula inn den 20. desember.

DES
22
SUN
Julekonsert med Mamas Garden
Stad: Kafe TID
Kr 150/250,- (inkl.avgift).
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser