Om oss   Kontakt oss         

Vassendgutane

Arrangør: Storefjell Resort Hotel
Tid: 24. november 2017

Med over 20 år  sammenhengende turnèring, med 8 cd utgivelser, 3 live DVDer og hele 60000 følgere på sosiale medier, gyver et av Norges mest populære liveband i gang med 2017 turneen: ”På kryss og tvers 2017”

Bandet leverer nytt konsertprogram, som ble presentert for pressen lørdag 14  Januar d.å. i hjembygden Ørsta. Vassendgutane holder på å forberede innspilling av to nye låter, som blir sluppet på spotify våren 2017. Vi fokuserer på det visuelle, opplyser bandets manager.  Nytt lysdesign er under produksjon og bandet forsterker også selve lydproduksjonen, slik at det blir et behagelig lydnivå på bandets konserter.

Vassendgutane er veldig stolte over å kunne meddele, at de har knyttet til seg Henning Antonsen på steelgitar. Henning er en av ”musikkpolitiets” favoritter, og regnet som en av de ledende på sitt instrument i vårt langstrakte land. Vassendgutane slapp før jul (2016) en rykende fersk live DVD i fra Seljord, som har høstet glitrende kritikker i fra pressen og bandets trofaste fanskare.

En ”kryss og tvers konsert” med Vassendgutane vil i 2017 inneholde en del av bandets eldre låter kledd i 2017 drakt, og selvsagt orkesterets monsterhits som publikum elsker å synge med på.

Vassendgutane 2017 ”På kryss og tvers” er:
Sindre Aam   - Vokal, Bass
Arthur Johan Bjørdal-Vokal, akkgitar
Ernst Olav Brune-Trekkspel
Rune Ståle Brautaset- Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård- Elgitar, vokal
Henning Antonsen-Steelgitar, vokal
Kim Erik Lillestøl- Trommer, vokal

Med en tilnærmet full bookingplan går Vassendgutane mot tidenes vinter/sommersesong, og vi gleder oss til å ta dere imot på nytt på Storefjell!

NOV
24
FRE
Vassendgutane
Stad: Storefjell Resort Hotel
Pris kr 440,- (inkl.avgift)
Aldersgrense 20 år
Kl: 22:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser