Om oss   Kontakt oss         

Julekonsert i Flå Kirke

Arrangør: Flå kirke
Tid: 17. desember 2017

Julekonsert med Trude Kristin Klæboe, Marvin Charles Audun Moen og Inger Marie Aasen Bjerkerud

Trude Kristin Klæboe,(pikenavn Sævre. Vokst opp i Flå og Ål men nå bosatt i Bærum) Piano og vokal. Hun spilte på NRK sommeråpent stoppested Flå. Har spilt og sunget med mange kjente og kjære artister. Bl.a. med Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Frøydis Grorud, Trygve Skaug m.fl. Hun har også nylig gitt ut plata «Vinterlys»

Marvin Charles sier selv: «Jeg vil inspirere og bevege folk med musikken min» og er inspirert av Martin Luther King, Sam Cooke og Andra Crouch. Marvin har bla. gjestet Beat For Beat en rekke ganger

Audun Moen er en lokal artist, vokst opp i Flå og kjent i Hallingdal. Han har hatt flere opptredener rundt omkring. Fantastisk stemme.

Inger Marie Aasen Bjerkerud kjenner dere fra NRK sommeråpent. Hun har vært to ganger Norgesmester på torader, men spiller også kornett/trompet. Hun er også en del av den nyinnspilte plata «Vinterlys» som Trude Kristin nettopp har utgitt.

Om Trude Kristin:

"Med et unikt og vakkert uttrykk er Trude Kristin en enestående fortolker av låter i både pop, jazz og visesjangeren. Hun har etter hvert blitt en kjent og mye benyttet artist som har som sitt varemerke å akkompagnere seg selv mens hun synger. En god karakteristikk av Trude Kristin kan være ”det norske svaret på Eva Cassidy ”, for med en inderlighet i både stemme og spill og svært personlige arrangementer løfter hun kjente klassikere til nye høyder." Sitat Frøydis Grorud.

Trude Kristin lever av og for å levere sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter (sjangermessig svært bredspektret) som solist og pianist. Hun tilrettelegger og skreddersyr for både små og store arrangementer og seremonier, og topper gjerne laget med svært dyktige musikere når det er ønskelig.

Hun har også medvirket med sin sangstemme på flere norske filmer, bl.a. "Det største i verden" (2000) og i NRK satsningen "Ibsen, En udødelig mann" (2006) for å nevne noe. Hun har samarbeidet med en rekke kjente norske artister, bl.a. Jørn Hoel, Nora Foss, Marvin Charles, Gil Bonden, Bjarne Brøndbo, Erlend Bratland, Stine Hole Ulla, Heine Totland og Trygve Skaug for å nevne noen.

I 2015 gav hun og Frøydis Grorud (sakfofonist på NRK’s Beat for Beat) ut albumet Duften av liv, som ble en bestselger for Vivo det året. De to har siden samarbeidet tett om en mengde seminarer, konserter og begravelser.

Julen 2015 var hun kapellmester på juleturne med Stine Hole Ulla og Erlend Bratland. I den norske MGP finalen 2016 bidro TKK som låtskriver sammen med Ingrid Skretting og Stine Hole Ulla på låta Traces, fremført av Stine Hole Ulla.

Våren 2017 var hun på turnèen “Håpet i ditt blikk” med mikropoet, låtskriver og musiker Trygve Skaug og Frøydis Grorud. Sommeren 2017 ble hun invitert til å synge for Dronning Sonja som fylte 80 år i anledning skulpturavduking i Slottsparken. Et par uker etter det, ble hun (på kort varsel) hentet inn av NRK til opptreden på direktesending på Sommeråpent i barndomsbygda Flå sammen med Inger Marie Aasen Bjerkerud på torader, og fikk svært hyggelige tilbakemeldinger.

I oktober 2017 slapp hun sitt debutalbum, Vinterlys, der Christian Ingebrigtsen, Ingrid Skretting og Gaute Ormåsen var av artistene hun inviterte hjem til sin stue rundt sitt 100 år gamle flygel. Platen er preget av melodioøs mainstream jazz, som Trude Kristin alltid har hatt en forkjærlighet til, og norske viser av bl.a. Erik Bye og Alf Prøysen, med produsent og multimusiker Tarjei Nysted i trygt tospann med bror og pianist Helge Nysted ved roret

DES
17
SUN
Julekonsert i Flå Kirke
Stad: Flå kirke
Kr 140/195,- (inkl.avgift)
Kl: 17:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser