Om oss   Kontakt oss         

Odd Nordstoga

Arrangør: Halne Fjellstugu
Tid: 13. juli 2018

Halne Fjellstugu invitera til fjellkonsert med Odd Nordstoga på sjølvaste Hardangervidda. Detta blir ei musikkoppleving utanom det vanlege.

Program:

Detta bli ei helg med ulike godbita frå konserten på fredag te guidatur i blant unike kulturminner rundt Halne på lurdag – og dagen avsluttast med foredrag om vidda. Innimellom arrangementa vil det bli moglegheit til å kjøpe seg mat og drikke frå ulike lokalprodusenta. Billetta te arrangamentet lurdag kjøpast på fjellstugu.

Konsert fredag:

Forspel: kl 16.00
Odd Nordstoga: kl 19.00. Varighet 90 min.

Etterspel:

Etter konserten – 02.00. Sosialt samvær i fjellstugu, ute i friskluft og i lavoen.

Pris: Kr 520,- inkl billettavg. Kr 720,- inkl billettavg og buss frå Gol eller Eidfjord. Busstopp på Skysstasjon på Gol, Torget på Ål og Geilo stasjon. Og Ustaoset ved butikken, Haugastøl ved brøytestajon, Eidfjord sentrum, øvre Eidfjord v/Natursenteret og Maurset.

Ynskji du overnatting så vær tidleg ute – det vil bli rift etter sengane våre.

Odd Nordstoga er ein musiker, sanger og komponist fra Vinje i Telemark. Han er kjent både som solsoartist og i samarbeid med andre artistar. Til Halne kjem han med sitt eige band. Odd fekk sitt store gjennombrudd i 2004 med soloalbumet ”Luring”. Halne Fjellstugu er så heldig å ha blitt eine konsertplassen te Odd Nordstoga sin Norgesturne i 2018. Odd kjem med nytt album i fyrste halvdel på 2018, så på konserten vil det bli moglegheit for å få høyre både nye og gamle, kjente sanga.

Odd Nordstoga på Hardangervidda bli unik – væl møtt.

JUL
13
FRE
Odd Nordstoga
Stad: Halne Fjellstugu
Kr 520/720,- inkl.avgift
Kl: 19:00

Kommentarer:

comments powered by Disqus

Annonser