Velkommen til Hallingbillett, din lokale billettportal!

Framsida Arrangement Sida mi Handlekurv Login Bli medlem Gåvekort Kontakt oss ×

Spørsmål og svar

 • Kan jeg ha med billetten elektronisk på mobilen?

  Det går fint å ha med billettene på telefonen så lenge strekkoden eller QR-koden kan scannes. Alle billettene blir kontrollert i døra og da må strekkoden eller QR-koden kunne leses elektronisk.

 • Avlyste eller flyttede arrangement

  Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Serviceavgifter refunderes ikke.

  Hvis arrangementer blir avlyst eller flyttet, refunderer Hallingbillett kun etter arrangørens bestemmelser. Billetter til flyttede arrangementer er fremdeles gyldige, og kan benyttes til ny dato.

  For mer informasjon, kontakt oss.

 • Refundering og bytting av billetter

  Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Hallingbillett kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter.

 • Kva er Hallingbillett.no?

  Hallingbillett har som som målsetting å vera ein portal for små og store arrangement innanfor distriktet vårt og vera eit naturleg utgangspunkt for å få informasjon om kva som skjer. Ved hjelp av internetteknologi skal du raskt og enkelt kjøpa og betala for billettar til dei arrangementa du ynskjer å delta på. Hallingbillett.no skal tilby informasjon om arrangement til vitjande på portalen og tilby billettar til konkurransedyktige prisar.

  Samarbeidspartnarar for Hallingbillett er Hallingdølen og Ringbillett.

  Portalen/Handelssystemet:

  Portalen er kjernen i Hallingbillett informasjonskanalen sin og handelssystem. Ved hjelp av moderne internetteknologi er det mulig med online bestilling og betaling av billettar til arrangementa. Ved hjelp av administrasjonssider kan arrangørane ha løpande oversyn over kor mange billettar som er selt til kvart arrangement.

  Medlemmane:

  Det er gratis for alle som ynskjer å verta medlem av Hallingbillett. Som medlem vil du motta løpande informasjon om kva som føregår i distriktet. På ein enkel måte kan du kjøpa billettar til dei arrangementa du ynskjer å delta på. Som medlem vil du ha tilgjenge til dei beste billettane.

  Arrangørane:

  Hallingbillett tilbyr eit utval tenester til dei som står bak arrangementa. Ved bruk av Hallingbillett forenklar ein rutinar som sal av billettar, betaling og trykk av billettar. Arrangørane får òg tilgjenge til å bruka Hallingbillett.no som informasjonkanal og å bruka portalen for markedsføring. I staden for å bruka mykje tid og ressursar på desse oppgåvene kan innsatsen brukast på å laga gode arrangement. Oversynet over arrangørar som brukar Hallingbillett.no finn du på denne sida.

  Ynskjer du tilgjenge til tenestene våre til arrangementet ditt? Ta kontakt med oss for informasjon.

  Meir info: For meir informasjon om Hallingbillett eller tenestene våre ta gjerne kontakt med oss.

Tilbake til framsida